Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anulka69

Zadanych pytań: 368

03.12.2016 10:03

Co myślicie o oleju kokosowym (oczywiście tłoczonym na zimno)? Dodajecie go do swoich potraw?

Odpowiedzi (35)

dodi

Zadanych pytań: 256

03.12.2016 13:34

ja nie uzywałam jeszcze

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

03.12.2016 14:02

ja używam rafinowanego bezzapachowego

Renataj

Zadanych pytań: 1275

03.12.2016 14:12

Używam do smażenie naleśników oraz ciast.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

03.12.2016 14:30

Czasem dodaje do smażenia

Mniam

Zadanych pytań: 87

03.12.2016 14:54

Kupiłam sobie olej kokosowy, ale bardzo mało go używam. Dla mnie zmienia smak potrawy i nie do wszystkiego się nadaje.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

03.12.2016 14:56

Kupiłam raz, używałam do smażenia naleśników, surówek. Mi nie odpowiada smak

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

03.12.2016 14:57

Kupiłam raz, używałam do smażenia naleśników, surówek. Mi nie odpowiada smak

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.12.2016 17:21

Olej kokosowy tłoczony na zimno używam sporadycznie.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

03.12.2016 17:43

używam w swojej kuchni ale bardzo sporadycznie

adelajda

Zadanych pytań: 234

03.12.2016 19:52

Raz dodałam do jakiejś masy ale mi nie podchodzi .....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak