Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Internetowa Kuchnia

Zadanych pytań: 49

09.03.2015 23:15

Co przyrządzacie ze świeżego imbiru? do czego go dodajecie?

Odpowiedzi (56)

Habibi

Zadanych pytań: 690

10.03.2015 08:17

Plasterki dodaję do dzbanka, kiedy parzę herbatę z dodatkami, latem do zimnych napojów czy koltajlu warzywnego. Do ostrych sosów pomidorowych i warzywnych, do rozgrzewających zup i często do makaronu, do mięsa duszonego czy pieczonego, do ketchupów domowych, do ryb (nie wszystkich). Lubię tez dodać czasami do słodkości - ciast czy deserów :) Suszonego używam więcej, ale to z wygody - jak mam świeży, to wolę :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

10.03.2015 08:27

Ja dodaję do herbatki , do sosów mięsnych ,zup

engie23

Zadanych pytań: 1

10.03.2015 08:31

ja dodaję do herbaty zamiast cytryny

gosia56

Zadanych pytań: 466

10.03.2015 08:41

dodaję tylko do herbaty

Pyszota

Zadanych pytań: 85

10.03.2015 08:57

do herbaty, do sosu

Asik32

Zadanych pytań: 2

10.03.2015 09:10

Ja dodaję do kawy plasterek imbiru.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

10.03.2015 09:12

Dodaje często do dań z dyni do surówek albo do herbaty.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

10.03.2015 09:13

dodaję do większości dań kuchni azjatyckiej, można też zrobić syrop imbirowy albo dodać odrobinę do sernika,dzięki czemu nabiera fajnego smaku

pestka

Zadanych pytań: 424

10.03.2015 09:22

dodaję do herbaty , deserów i czasami do sosów

bertpvd

Zadanych pytań: 19

10.03.2015 09:25

marynata do łososia :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak