Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

08.11.2013 22:26

Co robicie aby mielone były puszyste i miekkie???

Odpowiedzi (28)

Luka Li

Zadanych pytań: 2

09.11.2013 11:39

Podobno warto dodać pokruszone kostki lodu do masy - kotlety mają być wtedy bardziej soczyste. Nie próbowałam :)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

09.11.2013 12:04

daję rozdrobnioną bułkę tartą namoczoną w mleku

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.11.2013 12:08

dodaję bułkę namoczoną w mleku,czasami kaszę

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

09.11.2013 12:58

dobre mieso mało bułki

sanielcia

Zadanych pytań: 34

09.11.2013 12:59

nie za dużo bułki tartej, jedno jajko i mięso dobrej jakości, zawsze wychodzą miękkie

kuklik

Zadanych pytań: 604

09.11.2013 15:54

dobre mięso mało bułki i białka ubite na sztywno

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

09.11.2013 21:20

krótko wyrabiam mięso

Piotr-21

Zadanych pytań: 11

09.11.2013 22:21

zależy od jakości mięsa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak