Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

11.02.2015 07:55

Co robicie aby placki ziemniaczane o tej porze roku były chrupiące???

Odpowiedzi (32)

Magdalena Rysińska

Zadanych pytań: 9

11.02.2015 09:15

Tłuszcz musi być bardzo dobrze nagrzany, inaczej placki go wciągną ale nie będą chrupiące.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

11.02.2015 09:27

myślę,że ma tu znaczenie odpowiednia ilość dobrze rozgrzanego tłuszczu a nie pora roku, placki smażone w za małej ilości tłuszczu nie będą chrupiące

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

11.02.2015 09:29

u mnie zawsze są chrupiące

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

11.02.2015 09:39

pora roku nie ma znaczenia wystarczy dobrze rozgrzany olej

Motorek

Zadanych pytań: 1446

11.02.2015 09:48

trzeba smażyć na silnie rozgrzanym tłuszczu

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.02.2015 10:07

zawsze mam placki chrupiące nie zależnie od pory

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.02.2015 10:07

zawsze mam placki chrupiące nie zależnie od pory

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

11.02.2015 10:17

To zależy też od rodzaju ziemniaków

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

11.02.2015 10:19

smaże z obu stron az sie zarumienią

Skotka

Zadanych pytań: 0

11.02.2015 10:42

Myślę, że pora roku nie ma tu większego znaczenia:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak