Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

01.12.2013 07:10

co robicie gdy są ryby z ośćmi kroicie bardzo drobno do smażenia czy filetujecie je jakość

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

01.12.2013 08:54

staram się filetować

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

01.12.2013 08:33

Jak mam świeże rybki to smażę w całości

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.12.2013 09:05

świeże smażę w całości ale częściej kupuję filety

Odpowiedzi (20)

Renata9

Zadanych pytań: 329

01.12.2013 07:19

zawsze filetuje

Stenka

Zadanych pytań: 467

01.12.2013 08:13

nie przepadam za rybami s ośćmi, ale z niektórych trufno zrobić filety więc smażę z ośćmi

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

01.12.2013 08:29

ja nie filetuje smaze całe

pestka

Zadanych pytań: 424

01.12.2013 08:54

świeże ryby zawsze smażę w całości

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

01.12.2013 09:03

najczęściej kupuję filety:)

gosia56

Zadanych pytań: 466

01.12.2013 09:08

kroję w dzwonki i smazę

Klausia

Zadanych pytań: 251

01.12.2013 09:09

kupuję filety :) a przy pstrągu jakoś daję radę po upieczeniu :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.12.2013 09:19

ja zazwyczaj kupuję filety

monisia1977

Zadanych pytań: 15

01.12.2013 09:24

przeważnie filetuję

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

01.12.2013 10:02

Ja smażę w całości :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak