Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

01.12.2013 07:10

co robicie gdy są ryby z ośćmi kroicie bardzo drobno do smażenia czy filetujecie je jakość

Odpowiedzi (20)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.12.2013 10:27

ja też smażę w całości

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

01.12.2013 10:28

smażę w całości , rzadko filetuje

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

01.12.2013 10:44

też zazwyczaj smażę w całości

Margo1

Zadanych pytań: 2141

01.12.2013 10:51

mi nie przeszkadza ,smażę w całość potem wyjmuję

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

01.12.2013 11:11

zawsze smażę w całości,obiera się podczas jedzenia

Janina

Zadanych pytań: 159

01.12.2013 11:33

Smażę w całości;

ben-ka

Zadanych pytań: 459

01.12.2013 12:16

Małe rybki, słodkowodne oczywiście,smażę w całości i najczęściej je marynuję,wtedy mozna zjadac całe,większe ryby filetuję ale też często mielę je przez maszynkę i robię kotlety lub tzw.gałki.

mysza75

Zadanych pytań: 96

01.12.2013 15:05

smażę w całości potem obieram, ale czasami filetuję

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.12.2013 16:39

Smażę ta rybę w całości, a potem wyjmuje się ości.

Pyszota

Zadanych pytań: 85

01.12.2013 18:03

filetuje wyjmując ości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak