Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

09.07.2013 19:32

Co robicie,polecacie zrobic z porzeczek czerwonych, są kwasne :)

Odpowiedzi (36)

dziewczyna_z_kodeksem

Zadanych pytań: 0

09.07.2013 20:19

dżem, dżem !

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

09.07.2013 20:27

dżem oraz naleweczkę

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

09.07.2013 20:30

Winko polecam ;)

Róża1

Zadanych pytań: 7

09.07.2013 20:47

dżem,albo zamrozić i będą do deserów w zimie:-)

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.07.2013 20:53

własnie zamrożić pozniej mozna dodawać np do ugotowania kompotu z jabłkiem

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

09.07.2013 20:55

ciasto półkruche z bitym białkiem i porzeczki

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

09.07.2013 20:55

Najlepszy jest sok :)

magduś83

Zadanych pytań: 46

09.07.2013 21:11

ja dziś zrobiłam ciasto, zapraszam do mojego profilu jak dodam przepis :)

kriko

Zadanych pytań: 27

09.07.2013 21:33

mroze do ciasta

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

09.07.2013 21:35

kompot, sok, może jakaś galaretka z zmiksowanych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak