Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

09.07.2013 19:32

Co robicie,polecacie zrobic z porzeczek czerwonych, są kwasne :)

Odpowiedzi (36)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

09.07.2013 21:35

Jak mam dużo,to mrożę i robię nalewkę.

joanna30

Zadanych pytań: 50

09.07.2013 21:39

Zwykle kompot, jakieś ciasto lub babeczki

Alex_M

Zadanych pytań: 119

09.07.2013 21:40

proponuję ciasto z białą czekoladą i porzeczkami :) albo przetwory: kompot, dżemik, galaretkę :)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

09.07.2013 21:45

jak najbardziej do ciasta albo na kompocik

Motorek

Zadanych pytań: 1446

09.07.2013 21:50

ja robię dżemy

Rogalik

Zadanych pytań: 84

09.07.2013 21:59

polecam zrobić sok i dżem

ana00

Zadanych pytań: 231

09.07.2013 22:01

może zamroz, w zimą na kompocik jak znalazł :)

ana00

Zadanych pytań: 231

09.07.2013 22:02

lub zasyp sporą ilością cukru jak są kwaśne i w słoiczki

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

09.07.2013 22:20

ja robię dżem aby mieć do pleśniaka

mimi

Zadanych pytań: 31

09.07.2013 22:53

kompot lub dżem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak