Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

13.10.2013 18:50

co robicie z farszem do gołąbków,gdy Wam trochę zostanie??mrozicie??

Odpowiedzi (38)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

13.10.2013 21:41

Ja nie mrożę takiego farszu, najwyżej dojadam sam

joanna__s

Zadanych pytań: 4

13.10.2013 21:46

Dodaję sos i na patelnię.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

13.10.2013 22:07

u mnie nigdy nie zostaje, ale myślę że spokojnie można zrobić zniego takie nietypowe kotleciki

ben-ka

Zadanych pytań: 459

13.10.2013 22:18

Często mi zostaje to mięsko i smażę kotlety albo robię pulpeciki,obtaczam w mące i wkładam go gara,w którym duszą się gołąbki.

Klausia

Zadanych pytań: 251

13.10.2013 22:37

piekę kotlety bądź faszeruję warzywa :) zamrozić też można :)

Rogalik

Zadanych pytań: 84

13.10.2013 22:41

zawsze farsz wykorzystuję,nie zostaje nic

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

13.10.2013 22:42

U mnie zazwyczaj nie zostaje ale jesli tak sie zdarzy to go po prostu zjadamy :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

13.10.2013 23:04

nie mrożę, robię mielone :-)

mimi

Zadanych pytań: 31

13.10.2013 23:21

mi farsz nie zostaje

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

14.10.2013 06:52

uzywam jako bolognese,jakz ryzem do papryki np :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak