Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

13.10.2013 18:50

co robicie z farszem do gołąbków,gdy Wam trochę zostanie??mrozicie??

Odpowiedzi (38)

monisia1977

Zadanych pytań: 15

14.10.2013 07:16

mroże i potem tylko dorabiam

Ola1984

Zadanych pytań: 295

14.10.2013 07:52

Jeśli zostanie mi mała ilość farszu smażę z niego kotlety. Raczej nie zamrażam, bo np. ryż po rozmrożeniu nie jest smaczny.

borgia

Zadanych pytań: 89

14.10.2013 10:29

Raczej zostaję z kapustą. Ale wiem, że tak będzie, bo nie robię dużej ilości gołąbków. Z pewnością farsz można mrozić, skoro gotowe gołąbki się mrozi. Wydaje mi się, że można go wykorzystać do pasztecików z kruchego lub francuskiego ciasta. Nadziać nim pomidory czy paprykę - i upiec. Cukinia też będzie smaczna. Dobry farsz, więc wszystko będzie dobre :).

halina17

Zadanych pytań: 271

14.10.2013 11:27

Bardzo rzadko się zdarza , aby został farsz, nie zamrażam.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

14.10.2013 14:28

smażę kotleciki

Kasia36

Zadanych pytań: 463

14.10.2013 21:48

nie, rzadko kiedy zostaje ale gdy jest z kaszy to jem go

Beata73

Zadanych pytań: 1093

15.10.2013 09:43

nigdy mi nie zostaje

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

15.10.2013 10:46

nie zostaje mi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak