Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

joanna30

Zadanych pytań: 50

14.09.2013 21:08

Co robicie z mięsem z wywaru na zupę? Ja spotkałam się z tym, że niektórzy je wyrzucają, np. pałki z kurczaka, udko czy skrzydełka. Ja zawsze zjadam a Wy?

Odpowiedzi (48)

Noruas

Zadanych pytań: 232

14.09.2013 22:24

u mnie się zjada i szczerze mówiąc jestem w szoku, że można mięso wyrzucać!

misia53

Zadanych pytań: 339

14.09.2013 22:28

mam w domu wyjadacza takiego mięska - jest to mój mąż .

cooleczka

Zadanych pytań: 539

14.09.2013 22:31

my zjadamy lub przerabiamy

Renataj

Zadanych pytań: 1275

14.09.2013 22:37

Gotowanego mięsa nigdy nie wyrzucam - jeśli go nie zjadam to "przerabiam" np. na galarcik, robię jakąś sałatkę z tym mięsem albo zapiekankę.

kate.500

Zadanych pytań: 1516

14.09.2013 22:56

Nie rozumiem dlaczego wyrzucac, albo obieram i daje do zupy, albo zostawiam do zjedzenia na 2 danie

Róża1

Zadanych pytań: 7

14.09.2013 23:33

zjada się , albo przerabia, a szkielet ma mój piesek na obiad:-)

pati100015

Zadanych pytań: 10

15.09.2013 00:27

niestety od roku córka jest wegetarianką i zupy robię bezmięsnne

Magula

Zadanych pytań: 556

15.09.2013 07:09

My tez zawsze zjadamy, albo takie po prostu ugotowane, albo podsmazamy je jeszcze z cebulką

monisia1977

Zadanych pytań: 15

15.09.2013 07:34

robię krokiety

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

15.09.2013 08:29

można zamrozić i większą ilość zmielić i dodać do pierogów/krokietów, albo zrobić pastę na kanapki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak