Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

2milutka

Zadanych pytań: 134

05.10.2013 10:04

Co robicie z rydzy? marynujecie?

Odpowiedzi (19)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

05.10.2013 11:01

Najlepszy, jak dla mnie , jest rydz panierowany i usmażony na maśle :)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

05.10.2013 11:10

jakbym miał rydze ,to przede wszystkim bym je usmażył na masełku,albo na blasze z samą solą,pycha

gosia56

Zadanych pytań: 466

05.10.2013 11:15

najbardziej lubię smazone na masełku

berys18

Zadanych pytań: 1434

05.10.2013 11:46

ja smażę i się zajadamy całą rodziną

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

05.10.2013 12:12

smażę na masełku lub duszę w śmietanie

pestka

Zadanych pytań: 424

05.10.2013 12:38

kupuję tyle by zjeśś smażone

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

05.10.2013 12:43

ja lubię smażone

mysza75

Zadanych pytań: 96

05.10.2013 12:58

ja też smażę, i w śmietanie robię

Stenka

Zadanych pytań: 467

05.10.2013 18:15

w tym roku nie zdobyłam żadnego rydza, ale jak miałam to smazyłam lub marynowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak