Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aneta41

Zadanych pytań: 74

26.04.2015 16:53

Co robicie z zieloną częścią pora? Większość przepisów, które znalazłam były z wykorzystaniem częsci białej a nigdzie nie znalazłam do użycia zielonej części...

Odpowiedzi (57)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

28.04.2015 09:51

do zup dajemy

Mancia w kuchni

Zadanych pytań: 20

28.04.2015 11:58

zieloną część pora zużywam najczęściej do zupy, ale też do drugich dań (podsmażam na masełku)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

28.04.2015 12:28

zawsze wyrzucałam ale chyba zacznę wykorzystywać do zup :)

wirtualnykucharz

Zadanych pytań: 4

28.04.2015 16:18

zielona część jest też smaczna , moja żona robi z niej sałatkę do obiadu

Ifa

Zadanych pytań: 16

28.04.2015 17:22

Zielona część drobno posiekana i podsmażona na masełku fajnie miękknie, robię na niej jajecznicę :-) albo wrzucam do zupy.

Janina

Zadanych pytań: 159

28.04.2015 19:49

Zawsze daję do rosołu;)

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

30.04.2015 10:50

ja mrożę a potem wyciągam po kawałku do zup)))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak