Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Pozioma33

Zadanych pytań: 1

17.07.2013 21:44

Co robię źle ???...fakt.. rzadko robię rybę lub mięso w panierce ponieważ bardziej smakuje mi pieczone niż smażone, ale jeżeli już panieruję w czymś innym niż bułka tarta np. płatki migdałowe, owsiane itp. panierka odpada i zostaje na patelni.

Odpowiedzi (12)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

18.07.2013 08:54

i delikatne obracanie

Pozioma33

Zadanych pytań: 1

18.07.2013 11:35

Dziekuję ślicznie za wszystkie rady i podpowiedzi. Wykorzystam przy najbliższym smażeniu :D:D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak