Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dada

Zadanych pytań: 19

16.12.2013 13:18

Co zrobić aby bakalie w keksie nie opadły na dno ciasta

Najlepsze odpowiedzi (3)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

16.12.2013 16:16

wymieszaj je z odrobiną mąki

Mati13

Zadanych pytań: 1524

16.12.2013 13:21

powinno się je opruszyć mąką

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

16.12.2013 13:29

ja do miseczki wsypuje wszystkie bakalie, dodaje 2 łyżki mąki pszennej i mieszam. Wsypuje do masy i mieszam całość łyżką - nigdy nie opadają :)

Odpowiedzi (21)

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.12.2013 13:28

trzeba je wymieszać z mąką

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

16.12.2013 13:28

ja oprószam je mąką

2milutka

Zadanych pytań: 134

16.12.2013 13:29

musza byc suche

Monika10

Zadanych pytań: 3

16.12.2013 13:30

najlepiej oprószyć mąką i po sprawie

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

16.12.2013 13:31

ja delikatnie obtaczam w mące

joanna__s

Zadanych pytań: 4

16.12.2013 13:32

Obtoczyć w mące :)

pestka

Zadanych pytań: 424

16.12.2013 13:39

obtaczam w mące

kate.500

Zadanych pytań: 1516

16.12.2013 13:39

obtoczyc w mace

Magda60

Zadanych pytań: 1158

16.12.2013 13:49

obtaczam w mące

krystyna330

Zadanych pytań: 228

16.12.2013 14:05

opruszyć mąką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak