Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dada

Zadanych pytań: 19

16.12.2013 13:18

Co zrobić aby bakalie w keksie nie opadły na dno ciasta

Odpowiedzi (21)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

16.12.2013 14:10

wszystkie wsypuje do miski i posypuję mąką,mieszam aby każdy kawałek był nią dokładnie pokryty:)Nadmiar mąki strzepnąć i można spokojnie dodać do ciasta(owoce muszą być pokrojone na drobniejsze kawałki):)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.12.2013 14:15

obtaczam w mące

Janina

Zadanych pytań: 159

16.12.2013 15:02

Ja obtaczam w mące;)

Renata22

Zadanych pytań: 672

16.12.2013 16:43

dokładnie, otoczyć w mące

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

16.12.2013 16:54

należy oprószyć je mąką

joanna30

Zadanych pytań: 50

16.12.2013 18:13

Wymieszaj je z łyżką mąki

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

16.12.2013 18:51

najpierw obtaczam je w mące potem wrzucam do ciasta

patryska76

Zadanych pytań: 24

16.12.2013 19:09

Należy je delikatnie oprószyć mąką przed dodaniem do ciasta ;-)

Megg

Zadanych pytań: 69

16.12.2013 19:13

należy oprószyć je mąką

Pyszota

Zadanych pytań: 85

16.12.2013 19:16

myślę że najlepiej oprószyć mąką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak