Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ziabela

Zadanych pytań: 133

14.11.2013 11:42

co zrobić by pierogi po ugotowaniu się nie sklejały

Odpowiedzi (26)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

14.11.2013 12:11

polewam tłuszczem z cebulką lub boczkiem.

Seba

Zadanych pytań: 1313

14.11.2013 12:17

przelewam zimną wodą i polewam tłuszczem

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

14.11.2013 12:39

ja polewam je tłuszczem wtedy się nie kleją

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

14.11.2013 12:59

Robię podobnie jak w powyższych wypowiedziach, hartuję zimną wodą a potem polewam tłuszczem no chyba, że są to pierożki z owocami, które jemy ze śmietaną to zaraz po przepłukaniu rozkładam luźno na talerzach. A, i jeszcze jedno: zawsze wlewam trochę oleju do wody w której będę je gotowała :)

Beata73

Zadanych pytań: 1093

14.11.2013 13:02

polać je tłuszczem

margaret

Zadanych pytań: 4

14.11.2013 13:12

ja polewam tłuszczem

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

14.11.2013 13:14

świetna rada warta wykorzystania zawsze też mam problem z nimi po ugotowaniu,dziękuję

matesko

Zadanych pytań: 14

14.11.2013 13:26

dodaje trochę oleju do gotowania

pestka

Zadanych pytań: 424

14.11.2013 13:28

polać masełkiem lub skwareczkami

dorotka0000025

Zadanych pytań: 208

14.11.2013 13:31

ukladam na desce po ugotowaniu i jak obeschna z obu stron przekladam na talerz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak