Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ziabela

Zadanych pytań: 133

14.11.2013 11:42

co zrobić by pierogi po ugotowaniu się nie sklejały

Odpowiedzi (26)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

14.11.2013 13:59

Ja polewam tłuszczem lub zimną wodą jeśli mam zamiar jeść ze śmietaną

Janina

Zadanych pytań: 159

14.11.2013 14:42

Dodaje oleju do wody do gotowania, wyciągam z wody bez przelewania wodą- rozkładam na talerze i okraszam masełkiem albo skwarkami, a te które pozostają do lodówki rozkładam na talerzach w jednej warstwie do odparowania i wystygnięcia, a póżniej do pojemników. Nigdy mi i nie kleją;)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

14.11.2013 14:54

też dodaję do gotowania odrobinę oleju i przelewam zimną woda,albo wyciągam na talerz jeden obok drugiego i polewam okraską:)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

14.11.2013 15:31

polewam zimną wodą

mysza75

Zadanych pytań: 96

14.11.2013 17:06

do wody wlewam oliwę jak je gotuję, a potem na talerz ale nie piętrowo tylko obok siebie

eMMe

Zadanych pytań: 177

14.11.2013 17:58

Ja wlewam do wody, w której je gotuję oleju roślinnego, a potem układam je na tacce obok siebie i dopiero jak wystygną wrzucam wszystkie razem do miseczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak