Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

23.07.2013 19:30

Co zrobić z dużą ilościa fasolki szparagowej? Zazwyczaj robię z podsmażoną bułką tartą ale mam za dużo nie damy rady zjeść i nie bardzo wiem jak ugryźć temat :)

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

23.07.2013 19:54

ja bym zamroził albo rozdał znajomym,na pewno zrewanżowali by sie czyms innym ;-)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.07.2013 19:31

Może po prostu dodaj do zupy warzywnej, jarzynowej , lub zamroż

gosia56

Zadanych pytań: 466

23.07.2013 19:40

mozna poprostu zamrozić

Odpowiedzi (39)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

23.07.2013 19:35

Ja każdą nadwyżkę fasolki kroję i mrożę. Po sezonie jak znalazł, jest jak świeża :)

mufinka79

Zadanych pytań: 303

23.07.2013 19:36

Możesz ja zamrozić lub zrobić w słoiki, będzie na zimę :)

agus198900

Zadanych pytań: 14

23.07.2013 20:13

dokładnie najlepiej zamrozić. i wyjmiesz sobie kiedy najdzie Cię ochota na fasolkę;)

pestka

Zadanych pytań: 424

23.07.2013 20:13

część bym zamroziła i też tak jak Wacław rozdała znajomym i rodzinie

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

23.07.2013 20:21

ja bym zamroziła

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

23.07.2013 20:24

zamroż lub ugotuj zupe albo zrób sałatkę na zimę

Sarenka

Zadanych pytań: 363

23.07.2013 20:25

Chyba w tym roku wszyscy moi znajomi, którzy mają ogródek nie nadążają z konsumpcją fasolki. Dzisiaj dowiedziałam się, że jest pyszna fasolka konserwowa, jednak z tego przepisu przygotowanie takiej fasolki zajmuje 2 dni - czyli gotuje się ją także na drugi dzień. Zamierzam wypróbować, bo też mam nadmiar fasolki :)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

23.07.2013 20:27

ja robiłam dzisiaj leczo z fasolką, a ostatnio dodałam ją do sosu pomidorowego z makaronem

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

23.07.2013 20:27

zrób w słoikach na zimę będą do zupy :)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

23.07.2013 20:30

zblanszować i zamrozić moim zdaniem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak