Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

23.07.2013 19:30

Co zrobić z dużą ilościa fasolki szparagowej? Zazwyczaj robię z podsmażoną bułką tartą ale mam za dużo nie damy rady zjeść i nie bardzo wiem jak ugryźć temat :)

Odpowiedzi (39)

cooleczka

Zadanych pytań: 539

23.07.2013 23:32

ja mrożę fasolkę

Karmel-itka

Zadanych pytań: 1

24.07.2013 00:46

ja blanszuję i mrożę / robię zupę z fasolki / smażę z bułką tartą / albo marynuję w sosie pomidorowym, jak ogórki. Lub w solonej wodzie konserwuję.

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

24.07.2013 07:20

można zamrozić lub dodać do zupy jarzynowej

Magula

Zadanych pytań: 556

24.07.2013 07:34

moze do słoików w sosie pomidorowym robiłam , jest pycha

idealme

Zadanych pytań: 62

24.07.2013 07:40

Najlepiej zamroź ;)

iwi

Zadanych pytań: 115

24.07.2013 08:26

Zamrażalnik idealne rozwiązanie.

malina

Zadanych pytań: 4

24.07.2013 08:49

ja bym zamroziła, na zimę w sam raz

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

24.07.2013 09:32

można zamrozić, zrobić w słoiki, a leczo z takiej fasolki jest przepyszne :)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

24.07.2013 18:49

Dziękuję kochani za wszystkie podpowiedzi, chyba jednak pójdę na łatwiznę i zamrożę. Chętnie podesłałabym zainteresowanym ale obawiam się że nie wytrzymałaby transportu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak