Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

02.02.2015 14:49

Co zrobić z małych główek białej kapusty? Mam ich jeszcze kilkadziesiąt, a faszerowane, zasmażane i surówki zaczynają się przejadać. Część już ukwasiłam, ale dalej brak mi pomysłów.

Odpowiedzi (24)

as28

Zadanych pytań: 294

02.02.2015 19:56

zupę albo do sałatek

ada.la

Zadanych pytań: 39

02.02.2015 20:31

zrób bigosik

caralajna

Zadanych pytań: 435

02.02.2015 21:09

jak masz sokowirówkę możesz robić soki, są bardzo zdrowe

Klausia

Zadanych pytań: 251

02.02.2015 22:03

kapuśniak, zapiekanka kapuściana, surówka marynowana w słoiku

borgia

Zadanych pytań: 89

02.02.2015 22:09

O... widzę, że znowu komuś gulem rzuca ;).

Róża1

Zadanych pytań: 7

02.02.2015 23:50

najlepiej zrobić bigosu i zamrozić ;-)

Ania84

Zadanych pytań: 67

03.02.2015 08:42

ja gotuję, miele i smaże mam póżniej arsz do krokietów czy łazanek, można zamrozić

Ola1984

Zadanych pytań: 295

03.02.2015 08:43

Ja zrobiłabym sałatkę do słoików :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

03.02.2015 08:50

ja też bym zrobił sałatkę do słoików, albo przecier

ewa180

Zadanych pytań: 0

03.02.2015 09:19

zrób bigos i sałatki do słoików

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak