Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zdeba

Zadanych pytań: 146

09.01.2015 19:31

Co zrobić żeby szyszki ( ciasteczka z ryżu preparowanego z karmelem) nie stawały się twarde jak kamień? Znacie jakiś sposób na zachowanie "świeżości" ?

Odpowiedzi (17)

Czyki

Zadanych pytań: 72

10.01.2015 09:48

Ja dodaję masło i są dobre. Spróbuj :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

10.01.2015 13:56

Ja dodaję do masy kajmakowej sporo masła, które powoduje, że szyszki nie wysychają i są miękkie.

as28

Zadanych pytań: 294

10.01.2015 18:41

ja ryż zalewam nie zimna nie gorąca masą

Janina

Zadanych pytań: 159

10.01.2015 19:23

Robiłam szyszki bardzo dawno i nie pamiętam, ale były pyszne i nie twarde. Muszę kiedyś zrobić. Może na Dzień Babci ;)

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

11.01.2015 09:56

świetne rady, jeszcze nie robiłam takich szyszek

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

11.01.2015 11:34

do masy kajmakowej dodaję masło

wyattearp

Zadanych pytań: 102

11.01.2015 15:51

tak masło dodane do masy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak