Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kornelcia

Zadanych pytań: 13

06.02.2014 21:44

Czasami zdarza się ,że podczas robienia sosy beszamelowego pojawia mi się grudki. Jak sobie radzicie w takiej sytuacji?

Odpowiedzi (16)

ao_12

Zadanych pytań: 38

07.02.2014 06:57

mieszam rózgą i nie robią mi się grudki-na szczęście ;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.02.2014 08:12

nie pojawiają mi się ponieważ bardzo dobrze i długo przecieram

mela25

Zadanych pytań: 400

07.02.2014 08:19

nie zdarzyło mi się

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

07.02.2014 08:33

przez sitko przetrzeć taki sos

Janina

Zadanych pytań: 159

07.02.2014 08:33

Staram się nie dopuścić do takiej sytuacji a jeżeli już to trzeba zblendować albo przetrzeć przez sito;)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

07.02.2014 08:42

ja przecieram przez sitko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak