Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

marta7

Zadanych pytań: 11

03.09.2013 15:06

Często smaże pączki ale nie wiem czemu nie wychodzi mi jasna obwódka, czy to zależy od tłuszczu czy od czegos innego, jak sądzicie?

Odpowiedzi (18)

Seba

Zadanych pytań: 1313

03.09.2013 16:53

moim zdaniem nie ma na co patrzyć, najważniejsze że wszystkim smakują

Alex_M

Zadanych pytań: 119

03.09.2013 16:56

gdzies czytalam ze jak paczus jest dobrze wyrosniety to unosi sie na powierzchni tluszczu i robi sie obraczka :)

idealme

Zadanych pytań: 62

03.09.2013 17:51

nie robiłam nigdy pączków

ben-ka

Zadanych pytań: 459

03.09.2013 18:17

A wczym przeszkadza Ci ta obwódka? Jak zrobią Ci się z obwódką,to mnie zaproś,chętnie zjem:)

Malinka

Zadanych pytań: 302

03.09.2013 19:29

Mi tez nigdy nie udaje się usmażyć pączków z obwódką, ale i tak wszystkim smakują:)

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

03.09.2013 19:30

obwódka będzie kiedy pączki po uformowaniu poleżą i dobrze się napuszą a do tego tłuszcz będzie miał dobrą temperaturę więc warto pierwszego pączucha usmażyć na próbę

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

04.09.2013 15:41

ja zawsze ustawiam tak gaz by za szybko się nie smażyły i zawsze tworzy się obwódka

misia53

Zadanych pytań: 339

07.09.2013 12:59

niektórzy mówią ,że prawdziwy pączek to ten z obwódką....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak