Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

06.01.2014 12:04

często używacie smalec,do czego?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.01.2014 12:06

czysty do ciasteczek, a taki ze skwarkami, jabłkiem, czosnek i cebulą do chlebka :) mniam!

mysza75

Zadanych pytań: 96

06.01.2014 12:10

do smażenia pączków, faworków, do kapusty

Janina

Zadanych pytań: 159

06.01.2014 12:10

Smalcu dodaję do kruchych ciast 1:1 z margaryną, dokładam do oleju do smażenia schabowych. Swojski smalec ze słoniny ze skwarkami i cebulką do chleba smakuje pierwsza klasa;)

Odpowiedzi (34)

berys18

Zadanych pytań: 1434

06.01.2014 12:05

nie używam smalcu, nie lubię jego zapachu

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

06.01.2014 12:05

ja jedynie przesmażony z czosnkiem i majerankiem do chleba

Romanowka

Zadanych pytań: 28

06.01.2014 12:06

nie używam smalcu

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

06.01.2014 12:07

bardzo rzadko używam smalcu

Niki22

Zadanych pytań: 46

06.01.2014 12:10

rzadko używam ale jeśli to do robienia domowych placków do tortilli :)

Edith85

Zadanych pytań: 20

06.01.2014 12:10

bardzo rzadko

Margo1

Zadanych pytań: 2141

06.01.2014 12:10

nie używam na co dzień smalcu

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

06.01.2014 12:11

smażę cebulę do jajek na smalcu

iwi

Zadanych pytań: 115

06.01.2014 12:11

Praktycznie nie używam

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

06.01.2014 12:12

Jeśli sam go wytopię to smaruję nim chleb :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak