Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

06.01.2014 12:04

często używacie smalec,do czego?

Odpowiedzi (34)

barcie

Zadanych pytań: 4

06.01.2014 12:41

Czasami do pieczenia kruchych ciasteczek oraz do okraszenia kopytek.

Malinka

Zadanych pytań: 302

06.01.2014 12:46

Ja w ogóle nie używam smalcu, bo dla mnie jest za tłusty :)

Iwona32

Zadanych pytań: 103

06.01.2014 12:50

tylko do odsmażania nie których dań:)

halina17

Zadanych pytań: 271

06.01.2014 13:23

Nie używam smalcu od 25 lat.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

06.01.2014 13:28

ja robię domowy smalec do chleba ze skwarkami, boczkiem i cebulka a jak używam taki czysty to raczej do zasmażki np. do flaków lub fasolki po bretońsku.

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

06.01.2014 13:42

mam domowej roboty i używam do smażenia schabowego

Rycerz

Zadanych pytań: 75

06.01.2014 13:49

Sam robiłem i ożywam głównie do smażenia.

pestka

Zadanych pytań: 424

06.01.2014 14:18

nie używam smalcu, raz do roku kupuję tylko podczas jarmarku franciszkańskiego , kromkę chleba ze smalcem i skwarkami i to wszystko...

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

06.01.2014 14:51

czasami przetapiam słoninki z boczkiem do pieczywa(ale bardzo rzadko) i poza tym nie używam smalcu:)

Pyszota

Zadanych pytań: 85

06.01.2014 17:07

bardzo rzadko, prawie w ogóle

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak