Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

28.04.2017 19:28

Czy bezpieczne jest jedzenie surowej ale suszonej polędwicy wieprzowej ? Mam w planach zrobić suszoną poledwicę ale zastanawiam się czy w 100% to jest bezpieczne jedzenie takiej wieprzowiny ? Proces trwa 5 dni zaczynając od zasypania solą, cukrem i przyprawami a potem 5-7 dni suszenie w ciepłym miejscu. Z góry dziękuję i życzę udanego długiego weekendu.

Odpowiedzi (30)

pestka

Zadanych pytań: 424

29.04.2017 10:11

sama jeszcze nie próbowałam takiej robić

mysza75

Zadanych pytań: 96

29.04.2017 11:24

robiłam, jadłam i nic mi nie było.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

29.04.2017 11:57

dziękuję za odpowiedzi

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

29.04.2017 14:16

robiłam tak schab kilka razy i nic się nam nie stało. Suszyłam nad kaloryferem. A mięsko jest bardzo smaczne

dodi

Zadanych pytań: 256

29.04.2017 15:08

ja byłabym ostrożna

Bożena Matuszczyk

Zadanych pytań: 25

29.04.2017 19:32

Nie robiłam ,ale myślę że można spróbować w małej ilości;)

Róża1

Zadanych pytań: 7

30.04.2017 08:13

nigdy jeszcze nie robiłam :-) , ale chętnie bym skosztowała :-).

Róża1

Zadanych pytań: 7

30.04.2017 08:14

To mamy już siedmiu Minusowiczów :-).

Renata9

Zadanych pytań: 329

30.04.2017 09:58

Jeszcze nigdy sama nie robiłam takiej wędlinki.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.04.2017 11:55

ja robiłam i nikomu nic nie było

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak