Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

28.04.2017 19:28

Czy bezpieczne jest jedzenie surowej ale suszonej polędwicy wieprzowej ? Mam w planach zrobić suszoną poledwicę ale zastanawiam się czy w 100% to jest bezpieczne jedzenie takiej wieprzowiny ? Proces trwa 5 dni zaczynając od zasypania solą, cukrem i przyprawami a potem 5-7 dni suszenie w ciepłym miejscu. Z góry dziękuję i życzę udanego długiego weekendu.

Odpowiedzi (30)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

30.04.2017 13:54

jest dobra ale sam nie robiłem

ilka01

Zadanych pytań: 6

30.04.2017 14:09

nie robiłam takiej więc nie wiem

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

30.04.2017 16:40

kup mięso od pewnego i sprawdzonego rzeźnika

Janina

Zadanych pytań: 159

30.04.2017 17:01

Jak masz mięso z pewnego źródła, to możesz zrobić ;))

Mniam

Zadanych pytań: 87

30.04.2017 23:23

Osobiście nie jestem wielbicielką tego rodzaju mięsa, jakoś nie mogę się przemóc, ale są tacy co lubią i tak właśnie robią.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

01.05.2017 00:54

nigdy nie robiłam

bertpvd

Zadanych pytań: 19

01.05.2017 12:17

Każdemu dałem po plusie ale ktoś inny daje minusy

Margo1

Zadanych pytań: 2141

01.05.2017 21:06

Nie robiłam takiej wędliny,ale też słyszałam o tym procesie

Franciszek

Zadanych pytań: 4

03.05.2017 00:29

jest dobra ale sam nie robiłem

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

05.05.2017 11:07

Robię takie, ale przemrażam jeszcze wcześniej mięso.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak