Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

10.03.2016 18:59

Czy białą kiełbasę w słoikach gotujecie( pasteryzujecie ) dwa razy ?

Odpowiedzi (28)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.03.2016 19:35

pasteryzuję jeden raz ok. 2 godzin

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

11.03.2016 19:54

Ja robiąc kiełbasę słoikową pasteryzuję dwa razy po godzinie :)

Ela427

Zadanych pytań: 12

11.03.2016 20:37

pasteryzuję dwa razy i przechowuję w lodówce

Motorek

Zadanych pytań: 1446

11.03.2016 21:35

aż wstyd się przyznać, ale tak nigdy nie robiłem kiełbaski

norweska20

Zadanych pytań: 400

11.03.2016 22:19

Motorek i ja również nie robiłam :)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

11.03.2016 23:33

Pasteryzuję 2 razy

mysza75

Zadanych pytań: 96

14.03.2016 11:37

zawsze pasteryzuje dwa razy i lodówce trzymam potem albo w piwnicy

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

25.02.2017 18:55

tak, lepiej dla pewności pasteryzować 2 razy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak