Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malinka

Zadanych pytań: 302

22.06.2014 19:30

Czy botwinkę można zamrozić? A jeśli tak to w jaki sposób?

Odpowiedzi (26)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

23.06.2014 10:21

jeszcze nie mroziłam, ale jeślibym miała to robić to zblanszowałabym chwilę, potem zamroziła, swoją drogą super pomysł z tym mrożeniem, wypróbuję w tym roku i zobaczę jaki będzie efekt smakowy :)

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

23.06.2014 10:48

ja mroże zblanszowaną

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

23.06.2014 12:03

na sicie pokrojone przelewam wrzątkiem i po wystudzeniu porcje do woreczka i do mrożenia

wyattearp

Zadanych pytań: 102

23.06.2014 13:29

kroję i do woreczków

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

23.06.2014 15:12

Ja robię na zimę w słoiczkach

noninka77

Zadanych pytań: 33

24.06.2014 16:14

nigdy nie zamrażałam ale w tym roku to zrobię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak