Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Marta11

Zadanych pytań: 34

05.06.2013 17:18

Czy ciasto drozdzowe wklada sie do rozgrzanego piekarnika?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Pyszota

Zadanych pytań: 85

05.06.2013 17:23

tak, ja wkładam do rozgrzanego

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

05.06.2013 17:34

ja wkładam do nagrzanego piekarnika, chociaż spotkałam się z przepisami, w których ciasto drożdżowe wkłada się do zimnego piekarnika

misia53

Zadanych pytań: 339

05.06.2013 19:52

wkładam do nagrzanego piekarnika ale nie za mocno ,bo zawsze jeszcze rośnie w piecu . Potem mogę zwiększyć nieco temperaturę.

Odpowiedzi (12)

Róża1

Zadanych pytań: 7

05.06.2013 17:31

raz tylko piekłam drożdżowe:-)w sobotę zeszłą , wyszło mi nie chwaląc się super:-) , ale na pewno daje się do nagrzanego:-) na 100 procent:-)

Beata73

Zadanych pytań: 1093

05.06.2013 17:33

ja do lekko nagrzanego

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

05.06.2013 17:38

według mnie tak

gosia56

Zadanych pytań: 466

05.06.2013 18:08

ciasto drozdzowe wkłada się do nagrzanego piekarnika a tak wogule to nie mam zadnego przepisu który wkłada się do zimnego piekarnika

Seba

Zadanych pytań: 1313

05.06.2013 18:20

zawsze daję do gorącego piekarnika

eliza135

Zadanych pytań: 408

05.06.2013 18:44

tak uważam że musi być gorący

Mniam

Zadanych pytań: 87

05.06.2013 18:49

Wszystko daję do rozgrzanego piekarnika.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

05.06.2013 18:53

ja wkładam do piecyka i dopiero włączam, ładnie ciasto wyrasta

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

05.06.2013 19:12

w tym przepisie wkłada się do zimnego piekarnika: http://gotowanie.onet.pl/przepisy/najlepsze-ciasto-drozdzowe,105600.html

ZEWA

Zadanych pytań: 190

05.06.2013 19:22

ja wkładam do nagrzanego, ale mam jeden przepis i właśnie dziś piekłam drożdżowe, że wkłada sie do zimnego. Ciasto jest super i szybko się robi.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak