Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

28.03.2015 16:52

Czy coś jeszcze mogę zrobić gdy kapusta z grochem wyszła mi za kwaśna ?

Odpowiedzi (21)

gosia56

Zadanych pytań: 466

28.03.2015 19:28

Ja kapustę kiszoną płuczę przed gotowaniem a jak się zagotuje to odlewam wodę i wlewam nową wodę i wtedy kapusta kiszona nie wychodzi kwaśna

Gracer

Zadanych pytań: 124

28.03.2015 19:50

tak dodatek białej kapusty powinien trochę osłabić kwasotę

Ania67

Zadanych pytań: 1134

28.03.2015 19:54

poprzedniczki mają rację

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

28.03.2015 20:45

Dodaj białej kapusty i zrób bigos

Michał2

Zadanych pytań: 32

28.03.2015 21:45

moźe dodać jeszcze dobrze opłukanej ugotowanej kapusty, to na pewno uratuję potrawę

Róża1

Zadanych pytań: 7

28.03.2015 21:53

można tak jak radzą powyżej dogotować białej kapusty

erym

Zadanych pytań: 24

28.03.2015 22:04

biala kapuste mozna dodac

paula191919

Zadanych pytań: 54

29.03.2015 09:29

Nigdy nie wiedziałam, że jak bigos/kapusta zgrochem jest za kważna wystarczy dodać białą kapustę;o

Spoko

Zadanych pytań: 0

29.03.2015 12:21

U mnie sie płucze kapustę i odlewa wodę z pierwszego gotowania. Potem juz nie jest kwaśna.

marcia7

Zadanych pytań: 166

15.04.2016 15:02

dodać świeżej kapusty, nie kiszonej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak