Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

29.04.2013 15:06

Czy często do pieczenia używacie foremek silikonowych, czy wolicie popularne blaszki ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

29.04.2013 17:09

uzywam blaszki wyłozonej papierowymi papilotkami

teresa18

Zadanych pytań: 502

29.04.2013 20:49

ja tradycyjnie mam blaszki

mic

Zadanych pytań: 808

29.04.2013 15:08

ja zazwyczaj używam blaszki

Odpowiedzi (20)

Botwinka

Zadanych pytań: 171

29.04.2013 15:17

roznie z tym bywa

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

29.04.2013 15:21

popularne blaszki

okrysia

Zadanych pytań: 79

29.04.2013 15:56

blaszki,silikonowych nie mam

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

29.04.2013 16:12

ja używam papierowych

Zosia1

Zadanych pytań: 40

29.04.2013 16:25

używam zwykłych blaszanych

adelajda

Zadanych pytań: 234

29.04.2013 17:29

mam silikonowa do babki ale jeszcze nie piekłam

dorotka0000025

Zadanych pytań: 208

29.04.2013 19:35

wole blaszki

migotka28

Zadanych pytań: 20

29.04.2013 20:20

róznie uzywam bo różne mam ale silikonowe sa wygodne bo nic nie przywiera i nie rdzewieją

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

29.04.2013 20:30

mam tylko blaszkę, ale poluję na silikonowe foremki :)

ewka1978

Zadanych pytań: 135

29.04.2013 20:33

silikonowe są super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak