Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

29.04.2013 15:06

Czy często do pieczenia używacie foremek silikonowych, czy wolicie popularne blaszki ?

Odpowiedzi (20)

Katarzyna34

Zadanych pytań: 98

29.04.2013 20:50

mam takie i takie ale chyba jednak tradycyjne metalowe są najlepsze

Kasia36

Zadanych pytań: 463

29.04.2013 20:52

nie mam foremek silikonowych

kate.500

Zadanych pytań: 1516

29.04.2013 22:01

mam tylko blaszaki

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

29.04.2013 22:34

piekę w silikonowych i w blaszkach z powłoką nieprzywieralną:)

Gary Michy

Zadanych pytań: 25

29.04.2013 23:36

Ja zdecydowanie jestem za blaszkami :)

borgia

Zadanych pytań: 89

30.04.2013 07:51

Zdecydowanie bardziej odpowiadają mi blaszki. Mówię to na podstawie własnych wypieków w różnych formach. Już silikony na mnie wrażenia nie robią.

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

30.04.2013 08:01

wolę blaszki :)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

30.04.2013 08:16

Ja też optuję za blaszkami...pomimo wszystkich atestów... i tak uważam silikonowe za niezdrowe:)

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

30.04.2013 10:09

raczej blaszki

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

02.11.2014 14:02

zależy jakie ciasto używam i jednych i drugich

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak