Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dada

Zadanych pytań: 19

28.11.2013 21:41

Czy do farszu na ruskie pierogi dodajecie podsmażoną cebulkę?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Beata73

Zadanych pytań: 1093

29.11.2013 08:15

zawsze smażoną na ,masełku

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

28.11.2013 23:39

tak zawsze dodaję podsmażoną cebulkę

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

29.11.2013 07:37

tak zawsze dodaje

Odpowiedzi (47)

Renata9

Zadanych pytań: 329

28.11.2013 21:42

zawsze przesmażoną, lepiej smakują takie pierogi

gosia56

Zadanych pytań: 466

28.11.2013 21:42

zawsze dodaję smażoną cebulkę

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

28.11.2013 21:44

tak,obowiązkowo dodaję przesmażoną cebulkę

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

28.11.2013 21:44

Obowiązkowo musi być :)

idealme

Zadanych pytań: 62

28.11.2013 21:45

bez tego nie ma farszu, zawsze podsmażam na masełku :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

28.11.2013 21:47

tak - obowiązkowo :)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

28.11.2013 21:49

zawsze na maśle zrumieniona

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

28.11.2013 21:52

OBOWIĄZKOWO!!!

irenka

Zadanych pytań: 888

28.11.2013 21:53

ja również dodaję podsmażoną cebulkę

pestka

Zadanych pytań: 424

28.11.2013 21:56

robię część pierogów z cebulką , część bez bo nie wszyscy domownicy mogą taką cebulkę jeść

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak