Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dada

Zadanych pytań: 19

28.11.2013 21:41

Czy do farszu na ruskie pierogi dodajecie podsmażoną cebulkę?

Odpowiedzi (47)

marcia7

Zadanych pytań: 166

28.11.2013 22:40

no jasne, a jak ruskie bez cebulki?

ao_12

Zadanych pytań: 38

28.11.2013 22:47

tak, zawsze bez cebulki to nie ruskie ;)

Stenka

Zadanych pytań: 467

28.11.2013 22:50

Bez podsmażonej cebulki byłyby bez smaku

Niki22

Zadanych pytań: 46

28.11.2013 22:53

obowiązkowo musi się pojawic nadaje ona smak i aromat :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

28.11.2013 22:53

zawsze daję cebulkę podsmażoną

treonina

Zadanych pytań: 1213

28.11.2013 23:34

tak, bo lubię takie z cebulką :-)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

28.11.2013 23:42

tak i to dość dużo :)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

29.11.2013 00:00

Taka cebule daje na pierogi.

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

29.11.2013 05:28

tak bo lepiej smakują

malina

Zadanych pytań: 4

29.11.2013 07:26

nie nie dodaję cebuli , bo dzieci nie lubią

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak