Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

22.09.2013 07:59

czy do sernika na zimno dodajecie żelatynę czy galaretki

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.09.2013 09:09

roznie zalezy jaki chcę miec smak ale częscie zelatynę

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

22.09.2013 12:43

jak potrzebuję biały sernik to daję żelatynę a jak kolorowy to galaretki:)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

22.09.2013 09:08

częściej galaretkę ale zdarza mi się robić z żelatyną

Odpowiedzi (32)

Renata9

Zadanych pytań: 329

22.09.2013 08:09

przeważnie żelatynę

iwi

Zadanych pytań: 115

22.09.2013 08:10

Dodaję żelatynę

ana1

Zadanych pytań: 51

22.09.2013 08:18

a ja przeważnie galaretkę

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

22.09.2013 08:20

ja dodaję żelatynę

Izabela9

Zadanych pytań: 25

22.09.2013 08:24

Ja zazwyczaj galaretki, rzadko żelatynę.

Seba

Zadanych pytań: 1313

22.09.2013 08:33

ja też dodaję galaretkę

Magula

Zadanych pytań: 556

22.09.2013 08:35

różnie ale wolę galaretki dodawać

adelajda

Zadanych pytań: 234

22.09.2013 08:38

różnie ale raczej galaretkę

Stenka

Zadanych pytań: 467

22.09.2013 08:54

Jak chce, żeby miał kolorowe warstwy to dodaje galaretkę, a jak z jednej warstwy to żelatynę

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

22.09.2013 08:59

czasami galaretki, a czasami żelatynę, zależy czy robię kolorowy sernik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak