Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

22.09.2013 07:59

czy do sernika na zimno dodajecie żelatynę czy galaretki

Odpowiedzi (32)

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

22.09.2013 09:11

dodaje galaretke

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

22.09.2013 09:12

jeśli robię czekoladowy to żelatynę, jeśli z owocami to galaretkę

Mati13

Zadanych pytań: 1524

22.09.2013 09:14

różnie, ale częściej żelatyne

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

22.09.2013 09:23

dla mnie lepiej smakują galaretki

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

22.09.2013 09:30

dodaję galaretki

Alex_M

Zadanych pytań: 119

22.09.2013 09:32

jeśli robię owocowy to wtedy używam galaretki. jeśli inny, np z białą czekoladą to wtedy używam żelatyny

kasienka23

Zadanych pytań: 512

22.09.2013 09:52

zazwyczaj dodaje galaretkę

joanna30

Zadanych pytań: 50

22.09.2013 09:55

To zależy, czasami galaretkę, czasami żelatynę

Beatris

Zadanych pytań: 43

22.09.2013 10:02

Jak robię z twarogiem to dodaję żelatynę. Do serników z serków homogenizowanych najczęściej dodaję galaretki.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

22.09.2013 10:21

Dodaję galaretki tylko.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak