Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

12.10.2013 14:23

Czy dodając krojoną cebulę do sałatek (jarzynowa itp.) zalewacie ją wrzącą wodą, czy czekacie aż sama się "przegryzie"?

Odpowiedzi (33)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

12.10.2013 15:18

my dajemy tylko cebulę świeżą,surową

kate.500

Zadanych pytań: 1516

12.10.2013 15:25

zalewam woda, zeby byla delikatniejsza i nie powodowala perturbacji zoladkowych

Renata9

Zadanych pytań: 329

12.10.2013 15:29

zawsze sparzam wrzącą wodą

Klausia

Zadanych pytań: 251

12.10.2013 15:39

barbara11561: a to ciekawe bo ja nie zauważyłam, żeby cebula decydowała o zmniejszeniu trwałości sałatki :D Może to kwestia nie cebuli samej w sobie tylko innych czynników np. skąd ta cebula pochodzi, jak i gdzie jest przechowywana.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

12.10.2013 15:40

zawsze dodaje surowa

mysza75

Zadanych pytań: 96

12.10.2013 16:27

zasypuję solą i czekam aż się zmorzy

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

12.10.2013 16:31

zawsze kroje świeża

Danka

Zadanych pytań: 2

12.10.2013 16:45

to zależy od przepisu, różnie to bywa

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

12.10.2013 17:13

nie sparzam cebuli, ale zawsze drobno siekam

Beata23

Zadanych pytań: 335

12.10.2013 17:21

ja również nie parze cebuli

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak