Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

12.10.2013 14:23

Czy dodając krojoną cebulę do sałatek (jarzynowa itp.) zalewacie ją wrzącą wodą, czy czekacie aż sama się "przegryzie"?

Odpowiedzi (33)

Izabela9

Zadanych pytań: 25

12.10.2013 17:21

Ja cebulkę zawsze posypuje solą aby troszkę zmiękła.

joanna30

Zadanych pytań: 50

12.10.2013 18:05

Żadko dodaje cebulę do sałatek a jeśli juz to niedużo i bardzo drobno posiekaną.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

12.10.2013 18:15

nie parzę cebuli daję surową

Nela

Zadanych pytań: 1

12.10.2013 18:35

Ogólnie do sałatek dodaję cebulę surową. Do tradycyjnej sałatki jarzynowej zamiast cebuli, dodaję por.

iwi

Zadanych pytań: 115

12.10.2013 18:48

Dodaję marynowaną

Ania321

Zadanych pytań: 179

12.10.2013 19:11

ja też nie parzę cebuli

ben-ka

Zadanych pytań: 459

12.10.2013 19:57

Zawsze dodaję surową cebulę jak nie chcę żeby była ostra,to kupuję cukrową a z nią nic nie trzeba robić.

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

12.10.2013 20:49

sparzam wrzątkiem na sitku taką pokrojoną i dobrze osączam - taka jest delikatniejsza w smaku i lżej strawna

Sroczka

Zadanych pytań: 513

12.10.2013 23:23

Ja daję surową.

Róża1

Zadanych pytań: 7

13.10.2013 11:04

do jarzynowej tradycyjnej nie daję cubuli, a do innych daję surową , albo zgodnie z przepisem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak