Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

16.08.2013 23:02

Czy dodajecie do ciasta kruchego na szarlotkę smalec, zastępując nim częściowo margarynę?

Odpowiedzi (34)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.08.2013 09:32

raz robiłam! i faktycznie jest lepsze... ale przeważnie go nie dodaję bo nie mam w domu

Ola1984

Zadanych pytań: 295

17.08.2013 09:39

U mnie kruche zawsze jest na maśle.

halina17

Zadanych pytań: 271

17.08.2013 09:54

Nigdy nie dodawałam smalcu( nie używam od 30 lat), daję masło lub margarynę do ciasta.

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

17.08.2013 10:28

nie dodaję smalcu

Katarina

Zadanych pytań: 21

17.08.2013 11:24

Nie dodaję smalcu

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.08.2013 11:38

dodaję nie zawsze, ale z reguły tak. Dzisiaj robię ciasto ze śliwkami i właśnie dodałam

Angelika10

Zadanych pytań: 938

17.08.2013 11:40

nie dodaję smalca

Janina

Zadanych pytań: 159

17.08.2013 11:59

Zawsze dodaję smalec, ciasto jest bardzo smaczne i kruche

teresa18

Zadanych pytań: 502

17.08.2013 12:27

raczej nie stosuję smalcu do kruchego chociaż ma on swoje walory smakowe

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

17.08.2013 12:28

nie dodaję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak