Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

21.12.2013 18:13

Czy jak dam dużo grzybów do bigosu wraz z wywarem grzybowym to będę miała smak goryczy , jak myślicie ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

21.12.2013 23:37

do bigosu daje tylko grzyby,wywar zostawiam i nigdy bigos nie jest gorzki:)

berys18

Zadanych pytań: 1434

21.12.2013 18:14

to nie dawaj za dużo, w końcu to bigos, a nie zupa grzybowa:)

kasienka23

Zadanych pytań: 512

21.12.2013 18:26

ja bym dodała same grzybki

Odpowiedzi (19)

sanielcia

Zadanych pytań: 34

21.12.2013 18:23

dużo grzybów w bigosie jest dobra ale z wywarem bym uważała

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

21.12.2013 18:24

tylko dodaj grzybki

Renata9

Zadanych pytań: 329

21.12.2013 18:50

moim zdaniem powinnaś dodać same grzyby

pestka

Zadanych pytań: 424

21.12.2013 18:50

ja dodaję tylko grzyby bez wywaru

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

21.12.2013 18:53

Ja dodaję grzybki tylko do smaku, nie za dużo, żeby nie zdominowały bigosu :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

21.12.2013 18:55

Tak więc zrobiłam jak mi poleciliście , dzięki.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

21.12.2013 18:56

ja także dodałabym same grzyby

iwi

Zadanych pytań: 115

21.12.2013 19:02

Troszkę grzybków nie zaszkodzi

idealme

Zadanych pytań: 62

21.12.2013 19:09

ja daję duzo grzybów i jest zawsze pyszny :)

adelajda

Zadanych pytań: 234

21.12.2013 19:27

ja dodaje same grzybki bez wody

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak