Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

21.12.2013 18:13

Czy jak dam dużo grzybów do bigosu wraz z wywarem grzybowym to będę miała smak goryczy , jak myślicie ?

Odpowiedzi (19)

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.12.2013 19:45

też myślę ze za dużo lepiej nie dawać

mysza75

Zadanych pytań: 96

21.12.2013 20:04

ja dodaję dużo grzybów ale bez wywaru, nie lej wywaru

Konczi

Zadanych pytań: 632

21.12.2013 20:18

również jestem zdania by dużo nie dawać

Motorek

Zadanych pytań: 1446

21.12.2013 21:57

ja dodaję same grzyby bez wywaru

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

21.12.2013 22:25

ja też daję same grzybki i jest smaczny

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

21.12.2013 23:23

To zależy od tego również, jakie grzybki dodajesz. Ja dodaję grzybki i trochę wywaru.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

21.12.2013 23:52

Daj średnio grzybów i wywaru daj bardzo mało, lub wcale.

Lukrecja29

Zadanych pytań: 38

22.12.2013 01:40

ja raz nie pożałowałam grzybów i miałam niestety dość wyczuwalną gorycz w bigosie.. od tej pory daje z umiarem ;)

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

14.09.2015 16:07

zdecydowanie lepszy mi wtedy wychodzi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak