Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

20.07.2013 11:00

czy jak robicie ciasto ucierane do muffinek np. i daje się stopioną margarynę ,czy olej czasami , to widzicie róznice w kolorze i fakturze ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Anna133

Zadanych pytań: 143

20.07.2013 11:00

Bo ja tak jak jest z margaryną jest takie łądne jasne i lekko pulchne ,a z olejem zbite mi sie wydaje

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.07.2013 12:27

robię zawsze na oleju mam taki przepis są pyszne

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.07.2013 12:33

Aniu mam przepis z olejem i kwaśnym mlekiem ,albo maslanką ,ciasta się nie uciera tylko bardzo krótko miesza tak ze jeszcze są gródki mufinki wychodzą zawsze super nigdy nie są zbite są ładnie wilgotne

Odpowiedzi (18)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

20.07.2013 11:04

ja dodaję tylko margarynę bo wydaje mi się że są pulchniejsze

Stenka

Zadanych pytań: 467

20.07.2013 11:08

Ja też zawsze robię z margaryną, chociaż z olejem wydaje mi się, że tak nie wysycha

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

20.07.2013 11:09

Jedno i drugie rozwiązanie jest dobre, zależy kto czego oczekuje :)

Janina

Zadanych pytań: 159

20.07.2013 11:11

Daję tylko margarynę;)

joanna30

Zadanych pytań: 50

20.07.2013 11:16

rzadko robię muffinki ale dodaję olej i wg mnie są bardzo smaczne.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

20.07.2013 11:16

Ja daję albo olej albo margarynę, ale nie zastanawiałam się czy jest różnica. Nie ma nawet na to czasu bo chłopaki zjadają je w mig.

Konczi

Zadanych pytań: 632

20.07.2013 11:21

też mi się wydaje że po dodaniu oleju ciasto staje sie takie jakby zbite

Anna133

Zadanych pytań: 143

20.07.2013 11:22

Konczi i kolor jest taki burawy nie ? a po maragrynie sa takie śliczne , ja tam strasznie na to patrzę , lubię jak jest ciasto idealne :D

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

20.07.2013 11:29

Ja daję margarynę

mysza75

Zadanych pytań: 96

20.07.2013 11:34

Też się nie zastanawiam nas fakturą ciasta, robię,mieszam i do pieca :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak