Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

22.07.2013 07:39

Czy jeśli używacie do sosów: ziół prowansalskich, bazylii suszonej itp. to uprzednio je moczycie, aby zmiękły? Jeśli tak to w czym moczyć: wodzie, oliwie?

Odpowiedzi (29)

malina

Zadanych pytań: 4

22.07.2013 08:39

jeżeli suszone to lekko rozcieram

pestka

Zadanych pytań: 424

22.07.2013 08:39

nie moczę w niczym, dodaje bezpośrednio do potraw

Róża1

Zadanych pytań: 7

22.07.2013 08:43

nie moczę ,tylko rozcieram w dłoniach:-)

kasienka23

Zadanych pytań: 512

22.07.2013 08:50

nie moczyłam nigdy suszonych ziół

berys18

Zadanych pytań: 1434

22.07.2013 08:59

nie moczę, dodaję do gotującego się sosu i same zmiękną

aisza1

Zadanych pytań: 125

22.07.2013 09:02

mi ktoś podsuną pomysł żeby je przed użyciem sparzyć

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

22.07.2013 09:06

Nie moczę ziół przed dodaniem do potraw

2milutka

Zadanych pytań: 134

22.07.2013 09:11

nigdy ich nie moczę tylko rozcieram w palcach

Motorek

Zadanych pytań: 1446

22.07.2013 09:12

nigdy nie moczę ziół suszonych

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

22.07.2013 09:13

nie słyszałem żeby ktoś je wcześniej moczył:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak