Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

07.06.2013 10:40

czy korzeń świeżego imbiru przed dodaniem go do potraw obieracie ze skórki?

Odpowiedzi (13)

Sroczka

Zadanych pytań: 513

07.06.2013 19:27

Ja również zeskrobuję skórkę ze świeżego imbiru.

borgia

Zadanych pytań: 89

07.06.2013 20:30

Misiu ja wiem. I absolutnie mnie to nie dziwi - bo też oglądałam. I też właśnie wiem, że zdania są podzielone - a tu jest to częste :). Dlatego zgadzam się z Tobą. Sama często przytaczam różne przykłady czasami bardzo odmienne od naszych standardów. Małgorzatę Potocką lubię i nawet z uśmiechem przyjęłam to co powiedziała - bo nie jest pierwszą. W końcu na dobrą sprawę jak ktoś nie ma ochoty to zostawia tę skórkę. I nie uważam aby w momencie gdy to powie musiał dostać minusa... Nie mówiąc o podanej ciekawostce.

arbuzowo

Zadanych pytań: 11

07.06.2013 21:59

My również obieramy - właśnie przede wszystkim ze względu na to, że leży na tych półkach i wszyscy go dotykają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak