Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

19.02.2016 17:23

Czy ktos mrozil mascarpone i z jakim efektem? Czy pozniej bedzie nadawalo sie do uzycia?

Odpowiedzi (42)

gregor#

Zadanych pytań: 3

19.02.2016 19:30

Również nie mroziłem;))

adelajda

Zadanych pytań: 234

19.02.2016 19:33

Mroziłam, wszystko ok .

Habibi

Zadanych pytań: 690

19.02.2016 21:01

Wielokrotnie mroziłam zarówno mascarpone jak i ricottę - nic złego się z serkiem nie dzieje po rozmrożeniu. Zawsze kupuję po 2-3 op. jak widzę fajną promocję i zawsze mam w zamrażarce na wszelki wypadek :)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

19.02.2016 21:32

ja również mrożę i nic się z nim nie dzieje

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

19.02.2016 21:51

nie mrożę tego serka

Klausia

Zadanych pytań: 251

19.02.2016 21:53

Mroziłam i jest ok :)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

19.02.2016 22:01

Mrozilam i jest wporzadku

irenka

Zadanych pytań: 888

19.02.2016 22:50

nie mroziłam nigdy

Róża1

Zadanych pytań: 7

19.02.2016 23:30

nie mroziłam jeszcze nigdy :-)

norweska20

Zadanych pytań: 400

19.02.2016 23:45

mroziłam i po rozmrożeniu nadaje się do ciast- alllleee...traci na swojej kremowej konsystencji- wygląda tak jakby uciekła z niego woda -przypomina popękaną ziemię ..po wymieszaniu jest oczywiście lepiej , ale co świeży to świeży :) ale do ciast spokojnie się nadaje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak