Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

19.02.2016 17:23

Czy ktos mrozil mascarpone i z jakim efektem? Czy pozniej bedzie nadawalo sie do uzycia?

Odpowiedzi (42)

ilka01

Zadanych pytań: 6

20.02.2016 13:34

nigdy nie mrożę

Marta1986

Zadanych pytań: 859

20.02.2016 14:14

ja nie mrozilam

ben-ka

Zadanych pytań: 459

20.02.2016 16:20

Nie wiem jaki będzie efekt po zamrożeniu, ja nadmiar tego serka wyjadam łyżeczką z pojemniczka:)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

20.02.2016 16:51

mroziłam i jest wszystko oki po rozmrożeniu

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

20.02.2016 17:12

nie mroziłam

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

20.02.2016 22:14

ja mroziłam i było ok ;)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

20.02.2016 23:29

nigdy nie mroziłam ale dobrze wiedzieć :)

bertpvd

Zadanych pytań: 19

21.02.2016 10:28

nigdy nie mroziłem :) od razu cały zużywam - chyba sprzedają 200 g

Damiano

Zadanych pytań: 0

21.02.2016 14:45

po rozmrożeniu serek jest dobry, bo już tak robiłem

gosia1988

Zadanych pytań: 526

21.02.2016 18:00

przynajmniej też się dowiedziałam, bo muszę przyznać, że nie wiedziałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak