Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Barbara13

Zadanych pytań: 21

10.10.2013 16:38

Czy ktoś w Was mroził białka jaj.Słyszałam że można ale osobiście jestem ciekawa czy to się sprawdza i co później z takich białek można zrobić.

Odpowiedzi (27)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

10.10.2013 17:32

Nie mroziłem, ale widzę, że trzeba zacząć :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

10.10.2013 17:33

Nigdy nie mroziłam,zawsze starałam się wykorzystać np. do bezów

Angelika10

Zadanych pytań: 938

10.10.2013 17:34

nigdy nie mroziłam

joanna30

Zadanych pytań: 50

10.10.2013 17:49

Mroziłam juz kilka razy jak mi zostały i powiem, że nic na tym nie tracą. Szkoda wyrzucać skoro mozna zamrozić.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

10.10.2013 17:53

ja jeszcze nie mroziłam

Motorek

Zadanych pytań: 1446

10.10.2013 18:15

nigdy nie mrożę białek

Janina

Zadanych pytań: 159

10.10.2013 19:09

Ja nigdy nie mroziłam, ale prawdopodobnie można;)

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

10.10.2013 19:10

Ja zawsze mrożę jak mam nadmiar i bez problemu później się dają ubić. Robię z nich najczęsciej bezy.

Mniam

Zadanych pytań: 87

10.10.2013 19:37

Nawet celowo mrożę, zbierając białka na bezy. Z DS się dowiedziałam, że można mrozić i są takie same jak świeże.

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

10.10.2013 20:10

mrożę od dawna bo do wielu ciast wykorzystuje się tylko żółtka a szkoda mi wyrzucać. Takie przemrożone są świetne na bezy czy pavlową bo dużo lepiej się ubijają niż świeże. Wystarczy je wyjąć wcześniej żeby się rozmroziły i używać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak