Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Barbara13

Zadanych pytań: 21

10.10.2013 16:38

Czy ktoś w Was mroził białka jaj.Słyszałam że można ale osobiście jestem ciekawa czy to się sprawdza i co później z takich białek można zrobić.

Odpowiedzi (27)

Seba

Zadanych pytań: 1313

10.10.2013 20:11

ja nie mrożę białek

Kasia36

Zadanych pytań: 463

10.10.2013 20:20

jeszcze nigdy ich nie mroziłam, to stąd dowiedziałam się że je można mrozić

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

10.10.2013 21:19

Potwierdzam śmiało można mrozić. Wcześniej stały kilka dni w lodówce a w efekcie lądowały w koszu. Teraz mrożę i jak nazbiera mi sie troche to je wykorzystuję, robie bezy albo ptasie mleczko

6zer

Zadanych pytań: 21

10.10.2013 21:20

dzieki za rade bo mi zawsze zostaja po ciescie czekoladowym i potem jak chce uzyc to sa nie dobre

alaaa

Zadanych pytań: 201

10.10.2013 21:31

bardzo często mrożę, z tym że jak chcesz rozmrozić to muszą się rozmrażać powoli nie przyśpieszać rozmrażania

Barbara13

Zadanych pytań: 21

10.10.2013 23:40

Dziękuję.Nie byłam pewna czy po rozmrożeniu będę mogła ubić na sztywną pianę a nazbierałam bardzo dużo białek

Klausia

Zadanych pytań: 251

06.11.2016 22:06

Sprawdzają się normalnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak